Dagens outfit #2

Et kig ind hos Ellos showroom

Dette indlæg indeholder reklamelinks

Jeg var i mandags forbi Ellos showroom i København, og det er noget jeg længe har glædet mig til. Hvis I har fulgt med her på bloggen, vil I måske have set, at jeg flere gange har delt collager inspireret af, hvad Ellos har at byde på. Men jeg vil være ærlig at sige, at nogle gange er det lidt mere inspirerende at kunne se produkterne i en sammenhæng og i sin fulde størrelse. Så nu har I muligheden for at se produkterne i deres fulde størrelse sammensat med en masse andre produkter fra Ellos. Jeg har så vidt det var muligt forsøgt, at linke til de ting jeg har kunne finde på deres hjemmeside, hvilket vil fremgå under de forskellige billeder, så I skal blot klikke på ordet, så kommer i direkte til produktet.
DSC07525SengehimmelSengegavlSengetæppeMessingfarvet dåserLoftlampe – Sengebord DSC07526GulvtæppeBordVase – DSC07529DSC07531 DSC07534LænestolBordBlå vaseFadBlå krukke DSC07536PudeLænestolPotteskjuler i guld Blomsterampel DSC07540Lysestager DSC07543TapetSofaGulvlampeGul pudeTurkis pude DSC07546SkabBordlampeVægurBarstol
Jeg håber I er lige så vilde med showrommet som jer er, og kunne bruge det til inspiraiton.

   

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Dagens outfit #2