Sko til efterår og vinter

Bananbrød med ingefær og citron

Dette indlæg indeholder betalte produkter

Siden jeg var til event med Fredsted, har jeg flere gange været i køkkenet og eksperimentere med te i madlavningen. I går kastede jeg mig så ud i et bananbrød med ingefær og citron. Det var en succes og smager virkelig godt. Jeg lavede dog lidt om i opskriften og skiftede nogle af ingredienserne ud, så det passede med, hvad jeg lige havde i køkkenet. Brødet smager ikke kraftigt af ingefær og citron, men giver bare et lille pift til børdet.

Bananbrød med ingefær og citron DSC07507 DSC07512

Opskrift på bananbrød med ingefær og citron

Du skal bruge 
3 modne bananer
100 gram smeltet smør
2 spsk. Laktosefri skyr
1 æg
100g sukker
1 vaniljestang
4 breve Fredsted urtete med Ingefær & citron
100 g mørkchokolade
100 g hasselnødder
130 g mel
1 tsk. natron
1/1 tsk. Salt

Sådan gør du
Tænd ovnen på 175 grader. Skræl og mos bananerne og bland sammen med æg, smeltet smør, skyr, sukker, kornene fra vaniljestangen og den tørre te fra brevene. Rør dernæst mel, natron og salt i dejen. Hak nødder og chokolade og vend i dejen. Fordel dejen i en aflang smurt brødform og bag brødet i ovnen i ca. 50 minutter (mit fik 55). Lad brødet køle af og vend det ud af formen. Brødet opbevares bedst i køleskabet, hvor det kan holde sig friskt i op til 3 dage.
Det er virkelig et lækkert brød, som jeg dog synes minder mere om en banankage end et brød, hvilket jeg nu ikke har noget imod. Det er super fint, at have med i madpakken, som en eftermiddagssnack eller som dessert.
– Velbekomme –

   

2 kommentarer

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

:lion: 
:grinning: 
:grin: 
:joy: 
:smiley: 
:smile: 
:sweat_smile: 
more...
 
 

Næste indlæg

Sko til efterår og vinter