Første skoledag

Tilbageblik på august måned

Tilbageblik på august månedMin august måned startede med en ferie til Færøerne, hele 10 dage blev det til, og det var skønt at koble lidt af og bare nyde, at være sammen med familien. Hvis I har lyst til, at se mere om den tur, kan I se den vlog jeg lavede lige her. Vi er så småt også kommet på plads i Odense (helt på plads tror jeg aldrig man kommer) men i denne måned har vi arbejdet hårdt for, at få det hele til at se godt ud. Jeg lover at der snart kommer billeder fra lejligheden, hvis I er interesseret i at se det. Jeg var i sidste uge til event med alle de andre søde blogger fra Odense, det var et super fedt event med Fredsted te, hvor vi lærte om, hvordan man kan bruge te i maden og fik lov at smage en masse lækker mad. I kan se flere billeder og læse mere om eventet lige her. Jeg havde i går også først skoledag på min nye uddannelse som markedsføringøkonom, hvilket I kan læse mere om lige her og hvordan det gik. September måned kommer til at gå med, at finde en god rytme i hverdagen igen efter små 3 måneder uden faste skoledage. Det bliver både underlig, at skulle i gang igen men også dejligt, eftersom jeg trives bedst når der er struktur i min hverdag. Hvordan har jeres august måned været?

 

   

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Første skoledag