Bring glæde ind i din hverdag

Første skoledag

DSC07393I dag har jeg haft første skoledag på min nye uddannelse som markedsføringsøkonom. Det har været blandet følelser, mest af alt fordi jeg ikke vidste, hvordan det hele skulle blive og hvilke forventninger jeg skulle have. Det er også først nu, gået rigtig op for mig, at jeg skal til, at være et helt nyt sted og ikke skal gå i klasse med dem fra HHX. Jeg har glædet mig rigtig meget til, at starte mest af alt, fordi jeg var begyndt at kede mig ved, bare at gå her hjemme og ikke rigtig have noget at tage mig til. Jeg har selvfølgelig bloggen, og det har også været super fedt, at kunne fordybe sig lidt mere i den, og planlægge en masse kommende indlæg og projekter, som jeg glæder mig til, at kunne dele med jer. Men samtidig har jeg savnet alt det sociale, så det bliver godt, at komme i gang igen. Dagen i dag har været fyldt med så mange nye indtryk og nyt sted, hvilket også gjorder jeg lige måtte have en halv time på øjet da jeg kom hjem. Jeg glæder mig til, at de sidste to dage med intro er gået og man stille og roligt lærer ens med studerende at kende, og at der kommer lidt mere ro på.
Andre af jer som har haft første skoledag i dag?

   

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Bring glæde ind i din hverdag