Hjemmelavet iste med skovbær te

Hårpleje til din hårtype

DSC07333I dag har jeg et super spændende indlæg til jer, jeg har sammen med Sine fra Art of Hair Svendborg, haft en snak om, hvordan man på bedst mulig måde finder frem, til de hårprodukter der passer til en. Det kan tit være en jungle, at finde rundt i specielt, hvis man måske ikke er helt sikker på, hvad det egentligt er, at ens hår har brug for. Derfor skal du først og fremmeste tage udgangspunkt i, hvor skadet dit hår er. Der er også stor forskel på, hvad dit hår behøver af pleje alt efter om du lige har fået farvet hele dit hår, har haft farvet det, har udgroninger eller om det er permanent. Derfor kræver ens hår ofte forskelig pleje alt efter om det er i længderne eller i bunden, at håret er skadet.

Lad os tage nogle eksempler:
Hvis du har farve i længderne men ikke i toppen, skal du fokusere på, at give pleje til længderne og beskytte farven, mens toppen ikke har brug for så meget pleje, og ofte kan nøjes med en shampoo til normalt hår. Hvis du har haft dit hår farvet før, og ikke vil farve det mere, skal man også ud og skifte sin hårpleje, ofte vil man opleve, at ens hår fedter mere, fordi det ikke har brug for samme pleje som da man farvede det.DSC07335 DSC07336 DSC07338Når det kommer til valg af produkter, er dette ofte en smags sag. Det kommer an på, hvilken effekt man gerne vil have. Redkens produkter er meget plejende, og giver et meget blødt hår når man bruger deres produkter. Hvis håret i forvejen er meget blødt, vil man skulle bruge endnu flere kræfter på at style håret. Mens produkter som Davines, Sebastian eller Moroccanoil, har en form for styling-effekt i deres produkter og som ikke tynger håret.

Derfor er det en god huske regel, at kan du mærke, at du ikke kan style dit hår så kom lidt i (less is more), ellers ikke for så bliver dit hår nemlig overplejet. Utrolig mange plejer nemlig deres hår for meget, derved klasker det og kan ikke styles. Jeg håber ikke, at dette indlæg gjorder jeg endnu mere forvirret i jungelen af hårprodukter, men kunne hjælpe jer til at finde ud af, hvad I skal kigge efter for lige præcis, at finde ud af hvad jeres hår har brug for. Ofte vil man også selv kunne se, forskellen på ens hår, når man skifter mellem forskellige hårprodukter.

Er du stadig i tvivl om, hvilke produkter der vil være bedste til lige netop dit hår, så spørg næste gang du er til frisøren.

Ingen kommentarer endnu

Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Hjemmelavet iste med skovbær te