Om at flytte hjemmefra

3 steder jeg gerne vil besøge

Selvom jeg inden for de sidste 3 måneder, har været så heldig både at være i Berlin og på Færøerne, så sad jeg alligevel og drømte mig væk til sol og sommer i går. Så i dag deler jeg 3 af de steder, jeg drømmer om, at besøge på et tidspunkt i mit liv.

Australien
Jeg har længe gerne ville til Australien, især efter vi har fået et helt fantastisk venne par der nede. Søren og jeg kiggede faktisk for nogle måneder siden efter, om det kunne lade sige gøre, at tage der ud til jul, men der vidste vi stadig ikke, hvordan det så ud med studie, så vi valgte at udskyde det. Jeg ville gerne have nogle dage i Sydney, og derefter tage nordpå for at se Great Barrier Reef og slutte af i Adelaide hvor det også er muligt at tage ind i landet for at se Ayers Rock og opleve nationalparken.
australien1 australien2 australien3

Bali
Vi alle har vel sådan en drømme destination, min er helt sikkert Bali. Efter jeg så og læste om Christina fra Passions for fashion og hendes tur til Bali, fik jeg kun endnu mere lyst til selv at tage af sted. Det ligner helt, at man tager til en helt anden verden og der er så helt fantastisk smukt.
bali3 bali2 Bali1

Barcelona
Min næste ferie sydpå håber jeg kan blive til Barcelona. Jeg har været i Malaga to gange og Mallorca flere gange og elsker det virkelig, der er noget helt specielt ved at være i Spanien både kulturen, menneskerne, maden og livet. Jeg er ret vild med blandingen af storbysferie og badeferie, også kender jeg så mange, der har besøgt byen og altid fortalt mig, at den var et besøg hver.
barcelona1 Barcelone1barcelonaEr der nogle af jer, der har besøgt de tre steder?

2 kommentarer

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Om at flytte hjemmefra