Dagens outfit #1

Få energien tilbage

Vi kan alle have øv dage og dage, hvor ens energiniveau er lig nul, man orker intet og det eneste der hjælper er, at blive liggende i sengen og lave ingenting. Den sidste uges tid, har mit energi niveau været i bund. Jeg har været træt og haft svært ved, at få gjort de ting jeg burde. Jeg har dog fundet ”grunden” til, at mit energi niveau ikke har været i top. Efter en måned med konstant arbejde, en ferie med en helt anden kost end man er vandt til og mindre hård træning end normalt, kræver det lidt af kroppen, at finde frem til ”sit gamle jeg”. Jeg kan dog stille og roligt mærke, at jeg begynder, at blive mere frisk og få energien tilbage. Specielt nu, hvor vi de sidste fire dage har arbejdet en del på lejligheden. Min far kom forbi i tirsdags og vi fik ordnet det sidste, så nu er der lys i hele lejligheden, hylder er sat op og nogle enkelte billeder. Det er så skønt og ikke mindst en lettelse, at lejligheden nu ligner et sted man også kan bo.DSC07188Væske er super vigtigt for, at kroppen kan fungere. Jeg er selv dårlig til, at drikke vand nok, og kan hurtigt mærke hvordan min energi forsvinder når jeg ikke får drukket vand nok. Et godt tip er, at tilsætte frugt og grønt til dit vand, så det får mere smag, i mit køleskab står der blandt andet en flaske med agurk og appelsin. Udover masser af vand drikker jeg gerne en kop te eller to i løbet af dagen. Lige nu drikker jeg Pukka Cleanse eller Fredsted Lakrids og Mint.DSC07195Min træning begynder også, at blive mere intens og ikke kun gåture. Jeg prøver at få løbet nogle ture, selvom jeg foretrækker at træne der hjemme. Jeg sammensætter selv øvelser eller bruger de mange videoer, der er at finde på YouTube. I morgen kommer der et mere detaljeret indlæg omkring, hvordan jeg kommer tilbage i from efter ferie.DSC07194Søvn er også en vigtig del, når man gerne vil fylde kroppen med god energi. Jeg kan godt lide, at tage et dejlig langt bad inden jeg skal i seng, og forkæle min krop med nogle lækre produkter. Lige nu bruger jeg en body butter og salt bodyscrub fra Matas med havtorn og blåbær. Antioxidanterne fra både havtorn og blåbær går ind og beskytter huden. De er uden parabener og farvestoffer, de indeholder en mild parfume, som ikke er en af de allergifremkaldende parfumestoffer. De dufter super lækkert og er milde i duften. Bodyscruben har en utrolig cremet konsistens og føles som en body butter fyldt med en masse små korn, jeg har ikke prøvet en bodyscrub der var så lækker og cremet. Body butteren er lækker og cremet, man skal lige bruge lidt tid på at smører den ind, hvilket gør, at den er ideel til tør hud, da den tilfører en masse fugt. Den føles ikke klisteret på huden og man kan nemt tage tøj på efterfølgende.
Hvad gør I for at få jeres energiniveau op igen?

   

2 kommentarer

 • Christina Holm Svarer

  Ja kroppen har helt sikkert brug for at blive rørt hverdag! 🙂
  Knus

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Det er virkelig surt at føle, at man mangler energi! Træning, træning og mere træning virker klart bedst for mig, jeg er meget mere produktiv og energifuld efter en dag med noget træning 🙂 Ikke nødvendigvis hård træning, yoga fungerer også super godt! God weekend 🙂
  // http://www.metowefashion.dk

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Dagens outfit #1