En tiltrængt ferie

Vlog – Færøerne

Så fik jeg klippet min lille vlog fra Færøerne sammen, eftersom jeg tænkte det kunne være spændende for jer, at se hvad vi har lavet. Det meste af tiden brugte vi dog på, at se vores familie og være sammen med dem, hvilket måske ikke er det mest spændende at se. Som I måske så både her på bloggen og på instagram, var vores fly forsinket med 6 timer, og jeg fik derfor ikke mulighed for, at lave de klip jeg gerne ville,og derfor blev slutningen ikke så spændende, som jeg havde håbet. Det er også første gang, at jeg kaster mig ud i, at lave en vlog men jeg synes nu, at resultatet blev okay. Jeg håber stadig, at I kunne lide vloggen og har lyst til, at se flere film i fremtiden.
Hvilke andre film kunne I godt tænke jer at se?

   

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

En tiltrængt ferie