Kanelsnegle

En tiltrængt ferie

Skærmbillede 2016-08-10 kl. 15.59.02Lige nu sidder vi i lufthavnen på Færøerne og venter på vores fly. Vi skulle rigtig flyve 16:45 (vi er en time bagud i forhold til Danmark) men flyet er forsinket og lige nu ser det ud til, at vi først skal flyve 22:10, og lander i Danmark klokken 1 i nat. Hvis der er noget jeg ikke har tåldmodighed til, så er det nok at vente. Okay, hvis jeg så bare kunne jeg komme ind og shoppe og prøve parfumer og makeup, så ville det være lidt nemmere, men det kan vi ikke. Så lige nu sidder vi på den anden side af security og kan ikke andet end, at vente. Flyselskabet skulle gerne komme med noget at spise om 2 -3 timer, så imens bliver der drukket iskaffe og spist nachos. Når alt kommer til alt, har det været en tiltrængt og skøn ferie og jeg har virkelig kunne mærke, at jeg har slappet af, selvom vi har været på tur næsten hver dag. De sidste par måneder for ikke at sige det sidste halve år, er der sket rigtig meget. Både med skolen men også privat, og det er derfor lang tid siden jeg har kunne tage 10 dage ud af kalenderen og bare slappe af, uden at skulle tænke på arbejde, afleveringer og andre aftaler.
Har I haft en god sommer og husket at få slappet af?

   

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Kanelsnegle