Om at flytte hjemmefra

Kanelsnegle

Til min fødselsdag bagte jeg nogle dage i forvejen kanelsnegle, så jeg kunne fryse dem ned og tage dem op aftenen før. Jeg var lidt bange for, at de ville ende med, at blive alt for tørre og slet ikke så lækre som da de lige var bagt. Men der var slet ikke nogen forskel og de smagte super lækkert. De var nemme at lave, og kan nemt fryses ned. Det er helt sikker ikke sidste gang, at jeg skal lave disse kanelsnegle. Hvis I også har lyst til, at give jer i kast med disse lækre kanelsnegle, før I opskriften som er fundet på Alletiders KogebogKanelsnegle

Opskrift på kanelsnegle

Du skal bruge
100 gram smør
5 dl. Sødmælk
50 gram gær
1,5 dl. sukker
0,5 tsk. Salt
2 tsk. Stødt krademomme
800 gram hvedemel
Fyld
150 gram smør
2 dl. sukker
2 spsk. stødt kanel
1 æg til pensling


Sådan gør du
Smør og mælk varmes op til smøren er smeltet og mælken er fingervarm. Smuldre gæren i en skål og hæld den lune mælk og smør over. Sukker og salt tilsættes og rør rundt til sukker og salt er opløst. Kardemomme og mel tilsættes og dejen æltes sammen. Lad dejen hæve overdækket i 40 minutter. I mens dejen hæver, kan fyldet røres sammen.
Når dejen har hævet deles den i to stykker, der hver rulles ud til et rektangel på ca. 20 * 30 cm. Fyldet fordeles på de to rektangler og de rulles stramt sammen fra den brede side. Du kan få omkring 20 stykker i hver rulle. ”snippen”, på hver snegl bøjes ind under sneglen og lægges med ”snippen” nedad på en bageplade. Lad sneglene efterhæve i 40 minutter. Sneglene pensles med æg og bages i en forvarmet ovn ved 225 grade C i 6 – 8 minutter. De afkølende snegle kan overtrækkes med glasur.
– Velbekomme –

   

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Om at flytte hjemmefra