Postkort fra Færøerne

Om at flytte hjemmefra

06082013 7Jeg tænker, at jeg i dag vil snakke lidt om, hvordan jeg havde det med, at skulle flytte hjemmefra. Billedt er forresten fra den første dag, at min veninde Emma og jeg flyttede ind i lejligheden. Jeg kommer som mange af jer godt ved fra Ærø og har altid vidst, at når jeg var færdig med folkeskolen så skulle jeg til Svedborg og læse videre, også selvom jeg kun lige var blevet 17 år. Da jeg startede i 10 klasse begyndte jeg, at glæde mig mere og mere til, at skulle flytte hjemmefra, tanken om at have sit eget og ingen mor og far der skulle bestemme var jo pænt fedt. Men jo nærmere vi kom på, at 10 klasse sluttede, havde jeg næsten ikke lyst til, at skulle flytte og ville helst bare blive hjemme ved mor og far. Jeg flyttede sammen med min rigtig gode veninde Emma i en lejlighed, og det var for mig også en god måde, at lære at stå på egne ben, uden at man var helt alene, eftersom jeg på det tidspunkt ikke havde det bedste selvværd. Vi havde så mange hyggelige aftenen, og man følte sig aldrig helt alene. Billedet er fra den første dag, hvor vi flyttede ind i lejligheden. Vi fik dog begge to en kæreste ind for ret kort tid, hvilket gjorder det hele lidt mere besværligt, og gav os en del udfordringer og i sidste ende betød, at vi blev nød til, at flyttede hver til sit. Det var nogle rigtig svære måneder, hvor vi gik og var sure på hinanden. Jeg flyttede derefter ind på et kollegieværelse, hvor jeg boede et års tid, inden jeg flyttede sammen med min kæreste i hans lejlighed. Emma og jeg fik snakket tingende igemmen og lagde måneders skænderier bag os, men det har kun gjordet vores venskab stærkerer og har gjort, at vi nu støtter hinanden i alt! Det er nu tre år siden jeg flyttede hjemmefra, og et nyt kapitel starter i Odense sammen med Søren, og jeg vil være ærlig og sige, at der allerede har været lidt uenigerheder om, hvordan det hele skal stå og være i den nye lejlighed, men sådan er det vel altid. Det er underligt, at tænke tilbage på, hvor meget der er sket på 3 år og ikke mindst, hvor meget man udvikler sig. Jeg er gået fra, at være en pige med lavt selvværd til stille og roligt, at tro mere på mig selv og fokusere på det der gør mig glad. Hvordan har I haft det med at flytte hjemmefra?

Ingen kommentarer endnu

Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Postkort fra Færøerne