Chokolade med peanutbutter

Fødselsdagskage – Brownie med hvid chokolade og dumle

dsc06875Som nogle af jer måske så på min Instagram her, havde jeg til min fødselsdag lavet, hvis jeg selv skal sige det, en pænt lækker kage! Det er en brownie med hvid chokolade og dumle. Flere af jer spurgte også til en opskrift. Jeg har fundet inspiration hos SusanMilo. Det gode ved denne opskrift er, at du nemt kan lave kagen dagen før, og bare pynte den inden den skal serveres.Brownie med hvid chokolade og dumle

Brownie med hvid chokolade og dumle

Du skal bruge

Brownie

  • 3 æg
  • 170 g. Hvedemel
  • 200 g, smør
  • 300 g. Sukker
  • 2 tsk. Vaniljesukker
  • 180 g. Mørk chokolade

Fyld

  • 70 g. Hvid chokolade
  • ½ pose dumle

Sådan gør du

  1. Start med at beklæd en bageform med bagepapir.
  2. Smelt smør i en gryde. Når smørret er smeltet tilsættes den mørke chokolade.
  3. Pisk i en skål æg, mel, sukker og vanilje til det bliver en nogen lunde luftig masse.
  4. Tilsæt den smeltede chokolade og smør i blandingen lidt af gangen, mens du stadig pisker. Sørg for at det er pisket godt sammen til en ensartet masse.
  5. Hak den hvide chokolade og dumle chokoladen i små stykker, og vend det i dejen.
  6. Dejen fordeles i bageformen og bages i 30 – 40 minutter på 180 grader varmluft.
  7. Når kagen er bagt færdig, stiller du den til afkøling. (Kagen kan med fordel laves dagen før).
  8. Inden servering pynter du den med det du vil. Jeg har pyntet min med maltesers, toffifee, dumle, blåbær, hindbær og jordbær.

Følg bloggen på
BloglovinInstagramFacebook 

Ingen kommentarer endnu

Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Chokolade med peanutbutter