Min 20 års fødselsdag

Turen går til Færøerne

Skærmbillede 2016-07-03 kl. 20.24.09I morgen tidlig går turen mod Færøerne sammen med min lillebror og kæreste. Vi skal op og besøge min mors familie. Min mormor er allerede deroppe, og har været det den sidste måned, så hun kommer og henter os i lufthavnen. Vi tager i aften til Odense, hvor vi skal overnatte i vores lejlighed, inden vi i morgen meget meget tidlig kører til Billund. Resten af eftermiddagen og aftenen kommer til, at gå med hygge eftersommin lillebror har fødselsdag i dag. Billedet er forresten taget da vi fløj hjem fra Berlin i sidste måned, det var virkelig en smuk flyvetur hjem, hvor vi kunne se solen gå ned. Hvad skal I brugen dagen på?

   

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Min 20 års fødselsdag