Toffifee Cheesecake

Jeg viser vores nye lejlighed frem


Som I måske så på snapchat i går, viste jeg lidt billeder af vores nye lejlighed. Men tænkte at i måske også synes det kunne være lidt spændende, at se en hel film, hvor jeg fortæller lidt om, hvordan vi har tænkt at indrette den. Så i dag får I en lille lejligheds tour. I må undskylde, at der er lidt genlyd, men det kan ikke undgås når lejligheden er helt tom. Jeg filmer med mit store kamera, så derfor har den lidt svært ved at fokusere. Jeg håber I kunne lide videoen, og at det kunne give jer et billede af, hvordan den ser ud og hvad vores planer er.
Har I nogle gode ideer til vores lejlighed?

   

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Toffifee Cheesecake