Lækre opskrifter til sommeren

Den perfekte sommer makeup

DSC06814 DSC06820 DSC06821 DSC06824Her til sommer går jeg efter et naturlig look, som stadig er sommerligt men også indeholder SPF, så jeg beskytter min hud mod solens stråler. Jeg bruger ikke så lang tid på min makeup, og holder mig til få produkter, så min hud kan ånde. Jeg bruger derfor ikke nogen primer men bruger en farvet dagcreme. Den jeg bruger er fra Laura Mercier i farven Porcelain den har SPF 20, hvilket er super vigtigt, ikke kun om sommeren men også resten året. Den giver en let dækning som giver huden et sundt og friskt look. Til at lysne under mine øjne bruger jeg Macs Prep + Prime highlighter i farven Radiant rose. For at give mit ansigt lidt mere glød bruger jeg Benefits Hoola bronzer. Den bruger jeg også nogle gange som øjenskygge eller i globelinjen, for at definere mine øjne. Jeg har ikke kunne finde den lige nu, eftersom den er blevet væk i alt vores flytterod. Til mine bryn bruger jeg for tiden min L’Oreal Brow Artist Plumper i light/medium, den giver farve til mine bryn og holder dem på plads hele dagen. Jeg bruger for det meste en vandfast mascara om sommeren, men nu hvor jeg arbejder en del, og er indenfor betyder det ikke så meget, så jeg svinger lidt mellem Lancomes Doll Eyes som er vandfast eller en fra Nilens Jord som giver volumen.Til at sætte hele min makeup, primært t-zonen bruger jeg en puder fra BareMinerals i farven Translucent som også har SPF 15. Eftersom det er en transparent puder er den nem, at bruge i løbet af dagen. Jeg slutter gerne af med en læbestift som har lidt farve, da jeg synes det er en god måde at pifte ens look op, når det er meget enkelt. Mine to favoritter er Elizabeth Arden med SPF 15 og min Too Faced i farven Juicy Melons. I må undskylde, at mange af produkterne ser lidt slidte ud, men det kan ikke undgås, når de bruges næsten hverdag
Hvilke makeup produkter bruger I til sommer?

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Lækre opskrifter til sommeren