Gæsteblogger - Hosnya

Sommer giveaway

I morgen er det juni og den første sommermåned, derfor afholder jeg en lækker sommer giveaway, som I måske kan se er den pink inspireret og det nogle af mine favoritter her til sommer I kan vinde.

DSC06221 DSC06224 DSC06225

En tørshampoo er et must for mig i sommervarmen, og en af mine yndlings er fra Batiste og deres floral & flirty blush. Hvis I skal på ferie, er det altid lækkert med nogle rejsestørrelser og The Body Shop har altid masser af rejsevenlige størrelser, I kan derfor vinde en af deres show gel ”Pink Grapefruit”. Den dufter så lækkert og frisk, hvilket jeg elsker her til sommer.
Jeg fik nogle nye deodoranter fra Palmolive ind af døren i sidste uge og den ene kan I også vinde. Det er deres nye Aroma Therapy deodoranter. Den I kan vinde er deres Aroma Therapy Sensual, den giver 24-timers beskyttelser, også er der tilført olier fra roser og jasmin.Vi kan heller ikke komme udenom lidt makeup. Jeg har fundet en super fin blush fra MaxFactor i farven ”05 Lovely pink”, som jeg tidligere har omtalt her på bloggen.
Som prikken over i´et kan I selvfølgelig også vinde en fin lyserød neglelak, fra Mavala i farven Fiji. Jeg synes en lyserød neglelak kan bruges til alle outfit især her til sommer. Jeg tester lige pt. Mavalas sommerkollektion som I kan læse mere om på mandag.
Det eneste I skal gøre for, at deltage er, at følge mig på snapchat holmsvarer samt smide en kommentar til indlægget omkring, hvad jeres must have her til sommer er. Vinderen bliver trukket fredag d. 10 juni.
Hvad er jeres sommer must have?

   

11 kommentarer

 • Maria

  Min sommer must have er naturligvis solcreme og ansigtscreme med solcreme.. Meeeen, det er også lidt kedeligt. Så hvis vi skal over i dullekategorien så er mit sommer must have en brun mascara!

  Jeg bruger normalt altid sort mascara, men jeg synes det ser så fint og naturligt ud, når man bruger en brun mascara til den solbrune hud. 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Mit must have til sommer er min solcreme, læbepromad og vand! Kan ikke leve uden de 3 ting! 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Kamilla Hansen

  Mit must have til sommeren er selvfølgelig min solcreme fra beauté Pacifique, en god body lotion, Stuhr summer protections hårpleje, samt min bronzer fra MAC 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Sofie

  Min sommer musthave må være en læbepomade med farve. Jeg ELSKER at mine læber får lidt ekstra farve mod den solbrune hud. Ellers prøver jeg at skrue ned for make-up’en om sommeren – foundation og sved er simpelthen sådan en dårlig kombi 😉

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Line M Thorsen

  Massere af vand og sol 🙊💧☀️ Men ellers er musthaves hos mig et par lækre sandaler, bikini og solcreme 👣👙

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Cecilie Christensen

  Om sommeren er selvbruner og kokosolie et must for mig! Kan slet ikke få sol, så snyder mig til det.. Og så plejer jeg mit hår med olien, for synes altså at mit hår er mega tørt om sommeren

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Min summer must have er solcreme fra Bioterm og mine nylon-footies til mine ballerinaer 🙌🏻

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Mine must-haves er mit pas, en vifte, min drikkedunk, Carmex på tube, og Dr.Hauschka tinted day cream.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Mine musthaves her til sommer er mine solbriller, solcreme da jeg engang blev solskoldet som endte med 3. Grads forbrænding og klipklapper

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Emilie Groth

  Dejlig give away og generelt gode indlæg du har her på bloggen!
  Mit sommer must have er klart mine solbriller og saltvands spray fra Dennis knudsen <3

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Camilla A

  Sikke nogle lækre sager!
  Jeg kan absolut ikke leve uden mine solbriller her om sommeren. 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Gæsteblogger - Hosnya