Gæsteblogger - Cecilie

Mit hår og makeup til galla

Dette indlæg er sponsoreret

13240640_10155013918744762_4124941498192204382_nJeg var til galla i torsdags, og var i den anledning så heldig, at få sat hår og lagt makeup af min søde frisør Sine. Jeg gik efter en frisure, der var opsat, fordi jeg gerne ville gøre lidt mere ud af mit hår, fordi jeg ofte har løst hår til fester. Jeg ville gerne have noget som så natuligt og lidt ”tilfældigt” ud, samtidig med det stadig skulle være pænt. Jeg ville samtidig gerne have noget flet, og Sine fik lavet en opsætning, lige efter mit hoved.  Til min makeup brugte Sine produkter fra mærket Delilah, som er et engelsk mærke, der både er parabenefri og ikke testet på dyr. Jeg var især vild med min base som var så fin og holde hele natten. Øjnene var holdt naturlige men stadig med en smoky effekt.
Hvis I selv står og skal til en stor begivenhed, så vil jeg helt sikkert anbefale jer, at tage forbi Art of Hair Intercoiffure Svendborg, og få dem til at hjælpe jer med hår og/eller makeup. Hvad synes I om mit hår og makeup?

   

4 kommentarer

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

:lion: 
:grinning: 
:grin: 
:joy: 
:smiley: 
:smile: 
:sweat_smile: 
more...
 
 

Næste indlæg

Gæsteblogger - Cecilie