Kan man få hvide tænder med Colgate max white?

Chokolade med peanutbutter

I weekenden lavede jeg disse lækre chokolader med peanutbutter fyld. De er rigtig nemme at lave, det eneste er bare, at de smager så godt, at de hurtigt er væk. Du skal kun bruge tre ingredienser nemlig mørk chokolade, lys chokolade og peanutbutter. Jeg har brugt denne silikoneform til at lave dem i.
Chokolade med peanutbutterc6

Opskrift på chokolade med peanutbutter

Du skal bruge 
En plade mørk chokolade
En plade lys chokoalde
Peanutbutter
Sådan gør du
Start med at smelt den mørke chokolade og fyld formene halvt op. Sæt formen i fryseren en halv times tid. Kom en smule peanutbutter i midten på alle formene, og kom tilbage på køl. Smelt den hvide chokolade og kom den ovenpå den mørke chokolade og peanutbutter. Stil formen tilbage på køl i en times tid.
Det er nemt at variere denne opskrift, alt efter hvad man kan lide.
– Velbekomme –

   

3 kommentarer

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

:lion: 
:grinning: 
:grin: 
:joy: 
:smiley: 
:smile: 
:sweat_smile: 
more...
 
 

Næste indlæg

Kan man få hvide tænder med Colgate max white?