Squash chips

Mandler med chokolade og Himalaya salt

Jeg er virkelig stor fan af mandler med chokolade. Især fordi det er nemt at lave selv, men at de også mætter en, inden man har spist alt alt for mange. Jeg vil i dag dele opskriften på disse lækre mandler med chokolade og Himalaya salt. De kan bruges som et lidt sundere alternativ til slik. Jeg har brugt en chokolade med 70%, men du med fordel bruge en med højere kakaoprocent. Jeg føler selv, at når jeg spiser kakao med rigtig høj kakoprocent, at jeg spiser mindre og at chokoladen gør en mere mæt. Sidst men ikke mindst er jeg vild med, at de er drysset med Himalaya salt, som lige giver lidt ekstra. Et lille tip, så kunne man erstatte salten med lidt lakridspulver.
Mandler med chokolade og Himalaya salt mandler3 mandler4

Opskrift på mandler med chokolade og Himalaya salt

Du skal bruge
1 pose mandler (100 gram)
Chokolade 70%
Salt (havsalt, Himalaya salt eller anden grov salt)
Sådan gør du 
Start med at smelt chokoladen over et vandbad og bland herefter mandlerne i. Læg dem på en plade med bagepapir og drys med salt. Lad dem stå en halv times tid i køleskabet til chokoladen har sat sig. Ja, så nemt kan det gøres, og du kan opbavere dem i en lufttæt beholder i køleskabet.
– Velbekomme –

   

2 kommentarer

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

:lion: 
:grinning: 
:grin: 
:joy: 
:smiley: 
:smile: 
:sweat_smile: 
more...
 
 

Næste indlæg

Squash chips