Squash chips

Mandler med chokolade og Himalaya salt

Jeg er virkelig stor fan af mandler med chokolade. Især fordi det er nemt at lave selv, men at de også mætter en, inden man har spist alt alt for mange. Jeg vil i dag dele opskriften på disse lækre mandler med chokolade og Himalaya salt. De kan med fordel bruges som et lidt sundere alternativ til slik. Jeg har brugt en chokolade med 70%, men du med kan bruge din favorit chokolade. Jeg føler selv, at når jeg spiser chokolade med høj kakaoprocent, at jeg spiser mindre. Sidst men ikke mindst er jeg vild med, at de er drysset med Himalaya salt, som lige giver lidt ekstra.
mandler3

Opskrift på mandler med chokolade og Himalaya salt

Du skal bruge

  • 100 gram mandler
  • 70 gram chokolade 70%
  • Himalaya salt

Sådan gør du 

  1. Start med at smelt chokoladen over et vandbad.
  2. Når chokoladen er smeltet blandes mandlerne i.
  3. Brug en gaffel til at samle mandlerne op, og læg dem på en plade med bagepapir.
  4. Drys mandlerne med salt og stil dem i køleskabet til chokoladen har sat sig.
  5. Opbevare mandlerne i en lufttæt beholder i køleskabet.

Et lille tip: Du kan skifte Himalaya salten ud med lakridspulver.


Følg bloggen på
BloglovinInstagramFacebookPinterest

2 kommentarer

  • Lifestylebloggerne

    De ser gode ud. Det skal jeg helt sikkert prøve engang!

    Siden  ·  Svar på kommentar
    • Christina Holm Svarer

      Mange tak, de kan helt sikkert anbefales 🙂
      Knus

      Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Squash chips