Blomkålspizza

Squash chips

Jeg eksperimenterer tit med forskellige snacks, eftersom jeg altid er sulten når jeg kommer hjem fra skole. Underligt nok er det altid efter noget sødt, men det går jo heller ikke hverdag. Er jeg den eneste der har det sådan? Jeg fandt for et stykke tid siden en opskrift på squash chips og tænkte, at det var da hver, at give et forsøg. Resultatet blev overraskende godt, og det tager ikke meget mere end små 15 minutter at lave.Squash chips

Opskrift på squash chips

Du skal bruge 

  • 1/2 squash (du kan altid tilpasse det, efter hvor mange du vil have)
  • Ost
  • Salt

Sådan gør du

  1. Skær squashen i tynder skiver.
  2. Kom dem på en bagplade med bagepapir.
  3. Drys med lidt salt og ost (osten kan altid undlades, hvis man vil køre den helt sunde stil).
  4. Kom de tynde squash skiver i ovnen i ca. 10-15 minutter på 180 grader, det kan altid gøres længere, hvis man gerne vil have dem mere sprøde. Alt efter hvilken ovn man har, er det en god ide, at holde øje med dem.
  5. De er klar når begynder at blive gyldne.

Følg bloggen på
BloglovinInstagramFacebookPinterest

2 kommentarer

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Blomkålspizza