Getting ready for valentine day

Makeup til træningen

DSC05633DSC05627

Selvom jeg træner kan jeg godt lide, at have en smule makeup på, og især hvis jeg skal uden for en dør, så behøver jeg ikke at ligne et lig. Dog skal det stadig være en nem og hurtig makeup, så i dag vil jeg vise jer 3 af mine favoritter.

Først og fremmest er en mascara et must for mig, lige nu bruger jeg Lancomes Doll Eyes som er vandfast, det er altid godt med en vandfast mascara når man træner, så den bliver hvor den skal være, også selvom man sveder.

Et godt multi produkt er Benefits benetinit, som både kan bruges på kinderne til at give et friskt look eller på læberne for at give et hint af farve.

Jeg har gennem den sidste måned været så heldig at teste Colosés Sportcream, som er en let farvet dagcreme. Det som jeg elsker ved den er, at den giver en rigtig fin glød til huden, så den nemt kan bruges til en dag i fitness eller til de dage, hvor man bare gerne vil have en let og glødende hud. Den giver som sagt kun en let dækning, men giver stadig en jævn og fejlfri hud.
Når man påfører den ser den først meget mørk ud, men den indeholder inaktive mineral pigmenter som smelter ind i huden og giver den fine glød, så man skal ikke være bange for at den er for mørk.
Der er ikke tilsat skadelige stoffer men den indeholder både vitamin A,C og E. Den er meget drøj i brug, så til en pris på 180 kroner har man en lækker farvet dagcreme som holder i lang tid. Den kan købes lige her.

Hvilke makeup produkter er et must for jer når I træner?
Sponsoreret af Colose

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Getting ready for valentine day