SU venlig makeup

Fastelavnsboller

Jeg havde i går virkelig lyst til fastelavnsboller. Eftersom det var første gang jeg skulle kaste mig ud i det, fandt jeg en rimelig nem opskrift på fastelavnsboller, som jeg derfor, vil dele med jer i dag.
fastelavnsboller

Opskrift på fastelavnsboller

Du skal bruge
Dej

500 g hvedemel
2 dl lunket vand
50 g gær
150 g margarine
50 g sukker (sukkererstatning fra Easis)
1 tsk. vaniljesukker
1 tsk. salt
Fyld
1 pose kagecreme
Du kan også bruge chokolade, nougat eller hvad du foretrækker

Sådan gør du 
Start med at smelt margarinen i en gryde. Opløs gæren i vandet og tilsæt sukker, vaniljesukker og salt. Tilsæt margarinen og melet lidt efter lidt og ælt dejen godt (jeg brugt ikke alt melet). Lad dejen hæve en halv time. Når dejen har hævet æltes den igen. Del dejen i ca. 12 lige store stykker og rul dem ud til en lille ”pandekage”. På hver ”pandekage” placeres ca. 1 spsk. kagecreme, efterfølgende lukkes siderne sammen omkring cremen. Det er vigtigt at lukke dem godt, så de ikke går op igen, hvilket jeg oplevede med at par stykker. Lad bollerne efterhæve ca. 30 minutter. Bollerne bages ved 200 grader i ca. 16 minutter, til de er let gyldne. Til glasuren skal du bare bruge flormelis, kakaopulver og vand.
– Velbekomme –

   

4 kommentarer

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

:lion: 
:grinning: 
:grin: 
:joy: 
:smiley: 
:smile: 
:sweat_smile: 
more...
 
 

Næste indlæg

SU venlig makeup