Blomkålspizza

SU venlig makeup

High street makeupReklamelinks: 1.her, 2. her, 3. her, 4. her, 5. her, 6. her, 7. her, 8. her, 9. her

Hvis der er noget jeg elsker, at bruge penge på udover tasker og kjoler er det makeup! Jeg vil dog helst investere i high end produkter, men der er også masser af gode produkter, at finde på high street markedet. Den foundation jeg har fundet, til jer er Dream wondernude, som har en utrolig let formel, nærmest som vand, den giver en let dækning, som er mulig at bygge op. Den er rigtig let på huden og jeg mærker slet ikke, at jeg har den på. Har man en bums eller andet man gerne vil dække, er det altid godt at have en dækstift. Der er ofte mange penge at spare, hvis man køber en palette. Den fra Loreal har 10 farver både med shimmer og matte, det er nogle rigtig fine farver som kan skabe rigtig mange looks. Med sådan en palette i samlingen, kan det ikke gå helt galt. Den anden palette er fra Wet n wild og har 3 farver, hvor der også står, hvor på øjet det skal påføres, helt sikkert en god palette, hvis du er nybegynder inden for makeupverden. Det sidste produkt til øjnene er fra maybelline og en, af deres color tatto som er en cremeøjenskygge, man kan både bruge den alene eller som base for andre øjenskygger. Farven hedder Eternal Gold og er en rigtig fin guld som både kan bruges til hverdag, hvis den tones lidt ud eller til fest, hvor der godt må være lidt mere shin og farve. Når det kommer til mine bryn, må jeg nok indrømme, at det ikke er dem jeg bruger mest tid på, derfor er jer ret glad med disse øjenbryns mascara som både giver farve og hold. Jeg har lige nu den fra Maybelline som virker rigtig godt! Et dyrere alternativ til den er Benefit gimme brow. Som mascara har jeg fundet en af mine favoritter frem, det er Maybelline ”Colossal Extrem Very Black” Den give en masse volumen til vipperen uden at de klumper. Det var en af mine første mascara jeg havde, og ofte en jeg vender tilbage til! Det er altid nemt at pifte sit look op enten med en fin blush som den fra Max Factor, som er en blanding af en fersken og pink farve, eller en læbestift som den fra NYX som er en god hverdagsfarve. Hvad er jeres must have high street makeup produkt?

   

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

:lion: 
:grinning: 
:grin: 
:joy: 
:smiley: 
:smile: 
:sweat_smile: 
more...
 
 

Næste indlæg

Blomkålspizza