Produkter jeg fortryder jeg har købt

Makeuplook fra photoshoot

SponsoreretDSC_9680

DSC00634 DSC00638 DSC00644 DSC00639 DSC00640 DSC00643I forbindelse med det photoshoot jeg lavede i sidste weekend, var jeg forbi Body Guide Svendborg, for at få lagt makeup. Det var søde Betina der stod for at lave et naturligt look, hvor ansigtet stadig blev fremhævet på bedst mulig måde. Som base brugte Betina BareMinerals pure brightening serum Foundation i farven Bare Ivory, den har en meget let konsistens som lægger sig rigtig fint på huden. For at give lidt mere dækning brugte hun BareMinerals Original SPF 15 Foundation, som er en løs puder, i farven fairly light N10. For at give mine bryn lidt mere definition, bruge hun BareMinerals brow powder i farven pale ash blond. Til mine øjne brugte hun den nye jule palette fra BareMinerals, som har de smukkeste farver til både øjne og kinder. De to farver som er brugt på øjnene er nummer 5 Thread count og 7 Flash. Der er også brugt en smule eyeliner i farven Forever Brandy. På kinderne har jeg nummer 10 The skinny dip, og the brilliant sunset. Den mascara jeg har på, er deres Flawless defiinition, waterpoof mascara og på læberne marvelous moxie lipgloss i farven party starter. Alle produkterne er fra BareMinerals og jeg synes, det er nogle rigtig lækre produkter. Deres makeup er udviklet så det er muligt, at lave det uden konserveringsmidler og synetiske bindmidler. På længere sigt har produkterne også en positiv effekt på huden, hvilket jeg selv er fan af, da jeg helst undgår makeup som tilstopper mine porre og giver urenheder på grund af de ingredienser der er i. Jeg er helt forelsket i looket, hvad synes I?

   

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Produkter jeg fortryder jeg har købt