Lækre pandekager med æbler

Magasin haul

DSC00263

DSC00267 DSC00275 DSC00280 DSC00281Der var 20% på beauty hos Magasin, ups… Jeg fik bestilt nogle lækre ting hjem, som jeg vil vise jer samt snakke lidt om. Jeg har hørt den del godt om Badeanstaltens produkter og de er til nogle gode priser. Jeg bestilte deres bade- og massageolie med lavendel, to prøver på deres ansigtsmasker, to læbepomader samt deres sæbe der hedder ”Dans på roser” den har en skøn duft af roser, og minder mig så meget om de roser der vokser hjemme ved mine forældre. Fra Korres bestilte jeg deres vanilje og kanel showergel som jeg glæder mig til at bruge her til vinter, den dufter meget specilt, så jeg vil slet ikke kaste mig ud i at prøve at beskrive duften. Jeg har ikke prøvet noget fra L´occitane, og har længe ville prøve deres shower oli med mandelolie, den er lidt dyr så jeg købtes deres shower gel ”Neroli Orchi” som dufter skønt at blomster. Jeg købte også deres håndcreme med mandelmælk som passer perfekt til tasken. Til sidst bestilte jeg en øjenskygge fra Bobbi Brown, det er deres Metallic Eye Shadow i farven ”Burnt Sugar 9” Den har en super smuk farve! På billedet har jeg lavet to swatches det først er med Mac Fix+ for at gøre farven mere intens mens det andet er normalt. Den har en rigtig lækker cremet konsistens. Har I gjort nogle gode køb hos Magasin?

4 kommentarer

 • Christina Holm Svarer

  Ja, men da der var 20% og jeg havde et gavekort, så kom der lidt mere hjem en planlagt 😛 Jeg glæder mig helt vildt til at prøve øjenskyggen fra Bobbi Brown, har nemlig ikke prøvet dem før, men har kun hørt godt om dem 🙂
  Knus

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Christina Holm Svarer

  Tak, glæder mig så meget til at komme i gang med at prøve dem alle 😀
  Knus

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Uha en masse lækre produkter du har fået anskaffet dig! Er især vild med øjenskyggen fra Bobbi Brown, de er så gode! :heart_eyes:

  http://juliekbjerregaard.dk

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Aarhuspigen

  Årh nogle lækre produkter! Er lidt misundelig 😉

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Lækre pandekager med æbler