Smoothie med passionsfrugt og kokosmælk

Top 5 makeup produkter

DSC00138 DSC00143I dag vil jeg dele mine top 5 makeup produkter, som indgår i min hverdags makeup.

Som base bruger jeg en CC creme fra Origins i farven 03 Very Light SPF 20 (kan købes her) Den giver en let dækning og udjævner min hudtone. Til hverdag går jeg efter en let dækning, så denne passer perfekt. Den ligger i den lidt dyre ende, men jeg synes den er pengene hver, da den hjælper med, at neutralisere skadelige effekter som for eksempel UV-stråler og forurening samt giver en masse fugt.

Til mine bryn bruger jeg Eye Brows fra Mac i farven Lingering (kan købes her). Den her en meget lille tip, hvilket gør det nemt at fylde brynene ud. Farven ser lidt mørk ud på billedet, men den er nem at tone ud.

Jeg skifter meget mellem mine mascara, lige nu bruger jeg Maxfactor 2000 Calorie, (kan købes her) dog topper jeg nogle gange med en mascara fra Clinique for at få mere fylde.

Jeg købte for nogle måneder siden, en Mac blush i farven Warm Soul (kan købes her), siden jeg købte den, har jeg næsten ikke brugt andre, den har en skøn gylden farve, som giver en masse liv til ansigtet. Jeg bruger den også som øjenskygge, da det er en god hverdagsfarve.

Til min læber skifter jeg også en del, men jeg har specielt været glad for min Mac læbestift i farven Fanfare (kan købes her), som er en super fin hverdags farve.

Hvilke produkter er jeres favoritter lige pt?

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Smoothie med passionsfrugt og kokosmælk