Hvem er jeg?

Hvem er jeg?

_BCL7316

Hej og velkommen til min nyopstartet blog.
Jeg hedder Christina Holm Svarer og er 18 år. Til dagligt læser jeg på Handelsgymnasiet på 2. år. Bloggen her vil komme til at handle om træning, mad, skønhed og min hverdag. Igennem de sidste par måneder har jeg fokuseret mere på træning, hvilket også kommer til at fylde en del på bloggen. Jeg har en stor kærlighed for makeup og skønhedsprodukter, så det vil der også komme til at være indlæg med. Jeg er udeboende studerende på SU, så sund mad til billige penge vil i også kunne læse om. Alt i alt håber jeg at kunne bidrage med en masse skøn viden, gode tips, motivation til en sundere livsstil. Jeg glæder mig til at blive en del af bloggereverden og ser frem til at lave en masse spændende indlæg til jer, ud over bloggen er jeg også aktiv på instagram, hvor I er velkommen til at følge mig lige her.

   

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Hvem er jeg?